Skip to main content
  • Ondersteuningsplanraad

Medezeggenschap is georganiseerd vanuit de Ondersteuningsplanraad. Deze bestaat uit een verkozen vertegenwoordiging van ouders en personeelsleden verbonden aan de scholen binnen het Samenwerkingsverband. De ondersteuningsplanraad bestaat, bij een volledige bezetting, uit:

  • 4 ouders uit het regulier onderwijs
  • 4 personeelsleden uit het regulier onderwijs
  • 2 ouders uit het speciaal (basis) onderwijs
  • 2 personeelsleden uit het speciaal (basis) onderwijs

De Ondersteuningsplanraad heeft als voornaamste taak het Ondersteuningsplan te controleren, het bestuur hierover van advies te voorzien, en met het plan wel of niet in te stemmen.

Contactpersonen OPR:

  • Madelon en Annet, personeelsgeleding

“Jij doet er toe”

Wij, Madelon en Annet, maken het in ons onderwijs dagelijks mee: kinderen bij wie het onderwijsproces ‘anders’ verloopt. Het samen optrekken, zoeken, vragen en ontdekken naar wat werkt , is waar wij voor staan.

Waarom ? Omdat u en uw kind ertoe doet !

Vanuit onze persoonlijke ervaringen en gebundelde expertise als leerkracht, intern begeleider, coördinator begaafdheid denken wij mee ( inhoudelijk en strategisch ) in de OPR.
Schroom niet om contact met ons op te nemen:
Je bereikt ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  •  Sharon, oudergeleding

“Elk kind heeft recht op passend onderwijs”

Als ouder- of verzorger van een kind dat extra begeleiding nodig heeft in het onderwijsproces, weet ik uit ervaring dat er veel op je af kan komen. Aan wie vertel je jouw twijfels en vermoedens? Waar begint de zoektocht? Bij wie kun je terecht met de vragen die je hebt en welke weg is nou de beste om te bewandelen?

Vanuit mijn persoonlijke ervaring als moeder en mijn achterliggende kennis denk ik daar graag over mee in de OPR en sta ik als lid oudergeleding hierin graag voor jullie klaar.

Mijn naam is Sharon en ik ben te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact OPR

U kunt contact opnemen met de Ondersteuningsplanraad via e-mail

Contact OPR

U kunt contact opnemen met de Ondersteuningsplanraad via e-mail