• Nieuws

Themasessie 'Kindgesprekken'

Als scholen aan de slag willen met de online themasessie Kindgesprekken, kunnen zij contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zij ontvangen een mail met inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) voor de pagina www.proeftuintjes.nl/themasessie, en een wachtwoord voor de film zelf.
Elke school krijgt unieke inloggegevens die voor een specifieke periode geldig zijn.

Lezing: 'Omgaan met hedendaagse ouders'

Meebewegen en ombuigen is de rode draad die door de lezing van Hans Kaldenbach en Amar El Ajjouri liep.

Na afloop van de lezing over Korte Lontjes in november 2019 kregen wij van velen van jullie het verzoek om Hans en Amar opnieuw uit te nodigen voor een lezing.
Tijdens hun interactieve lezing, waarin Hans de vertegenwoordiger van school speelde en Amar de rol van ‘lastige’ ouder voor zijn rekening nam, zagen we veel herkenbare situaties voorbij komen.

Er werden veel concrete handvatten en handige hulpzinnen gegeven.
De overige lezingen worden dit schooljaar via livestream aangeboden waardoor het nog steeds mogelijk is om je hiervoor op te geven.

Themasessie 'Anders leren' vervalt

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen wij themasessies en lezingen alleen digitaal aanbieden. In overleg met Lize Lore Cramer zijn we tot de conclusie gekomen dat de themasessie 'Anders leren' hierdoor teveel van haar kracht zou verliezen.

Wij proberen deze themasessie komend schooljaar opnieuw aan te bieden.

Lezing 'Meer dan slim' 04-11-2020 vervalt

Door de maatregelen rondom corona is de lezing van Corry Wolters komen te vervallen, we hopen deze lezing volgend schooljaar opnieuw aan te kunnen bieden.

 

Veerkracht = leerkracht: tips en tools voor goed gesprek

De kinderen die nu weer naar school mogen, hebben de afgelopen weken allemaal op hun eigen manier ervaren. En de collega ’s natuurlijk ook. Kinderen zijn van nature veerkrachtig. Het is mooi als ze die veerkracht vooral nu verder mogen ontwikkelen en dat wij hen daarbij kunnen ondersteunen. Hiervoor hebben wij ter inspiratie een aantal handige tools inclusief tips ontwikkeld.

Lees meer: Veerkracht = leerkracht: tips en tools voor goed gesprek

Copyright © SWV ApeldoornRealisatie: WelldotcomSitemapDisclaimerVoorwaardenPrivacyverklaring