• Ondersteuningsplanraad

Medezeggenschap is georganiseerd vanuit de Ondersteuningsplanraad. Deze bestaat uit een verkozen vertegenwoordiging van ouders en personeelsleden verbonden aan de scholen binnen het Samenwerkingsverband. De ondersteuningsplanraad bestaat uit:

  • 4 ouders uit het regulier onderwijs
  • 4 personeelsleden uit het regulier onderwijs
  • 2 ouders uit het speciaal (basis) onderwijs
  • 2 personeelsleden uit het speciaal (basis) onderwijs

De Ondersteuningsplanraad heeft als voornaamste taak het Ondersteuningsplan te controleren, het bestuur hierover van advies te voorzien, en met het plan wel of niet in te stemmen.

Contactpersonen OPR:

Arjen Rijkeboer, oudergeleding:

Onze zoon heeft behoefte aan een op hem aangepaste vorm van onderwijs.
Als ouders maken wij van dichtbij mee, dat alle betrokken partijen hun best doen om aan de aangepaste onderwijs vraagstelling te voldoen. Daarnaast ervaren wij ook dat er nog veel verbetert kan worden op het gebied van onderlinge communicatie en samenwerking. 

Met mijn professionele ervaring als consultant informatiemanagement, ben ik ervan overtuigd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de OPR. Binnen de OPR denk ik mee over mogelijke procesoptimalisaties vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaringen. 

Wanneer je wilt weten hoe ik mijn rol in en bijdrage aan de OPR ervaar, dan mag je altijd contact met mij opnemen.
Je bereikt mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Madelon Pisters en Annet Klaver, personeelsgeleding:

“Jij doet er toe”

Wij, Madelon en Annet, maken het in ons onderwijs dagelijks mee: kinderen bij wie het onderwijsproces ‘anders’ verloopt. Het samen optrekken, zoeken, vragen en ontdekken naar wat werkt , is waar wij voor staan.

Waarom ? Omdat u en uw kind ertoe doet !

Vanuit onze persoonlijke ervaringen en gebundelde expertise als leerkracht, intern begeleider, coördinator begaafdheid denken wij mee ( inhoudelijk en strategisch ) in de OPR.
Schroom niet om contact met ons op te nemen:
Je bereikt ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact OPR

U kunt contact opnemen met de Ondersteuningsplanraad via e-mail

Contact OPR

U kunt contact opnemen met de Ondersteuningsplanraad via e-mail

Copyright © SWV ApeldoornRealisatie: WelldotcomSitemapDisclaimerVoorwaardenPrivacyverklaring