• Ouder- en jeugdsteunpunt

Heb je vragen over passend onderwijs, wil je advies of praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je terecht bij de school van jouw kind of bij het ouder- en jeugdsteunpunt. Ieder samenwerkingsverband heeft een ouder- en jeugdsteunpunt. Het is er om jou als ouder te helpen en werkt onafhankelijk.

Contact met het ouder- en jeugdsteunpunt

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met het steunpunt:

  • via het contactformulier op de website
  • via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • via de telefoon: 055-7600300

Arien van der Vloot van Vliet is de managerondersteuner van het samenwerkingsverband, met haar bespreek je waarom je contact zoekt en wat jij prettig zou vinden.

Daarna overlegt Arien met de collega's van het samenwerkingsverband om zo af te stemmen wie jou het beste kan ondersteunen. Dit gebeurt alleen als jij dit wil en je gegevens worden niet gedeeld.

Daarna neemt Arien contact met je op om aan te geven wie je kan ondersteunen en wordt je gevraagd of je gegevens gedeeld mogen worden met de collega, een ouder of iemand anders.

De aangewezen contactpersoon neemt contact met je op om je te steunen, te adviseren of te helpen.

Voortgezet onderwijs

Zoek je contact met het samenwerkingsverband voor het voortgezet onderwijs of het ouder- en jeugdsteunpunt voor het voortgezet onderwijs?

via deze link kom je op de contactpagina van de website van SWVVO2505.

Ouder- en jeugdsteunpunt, informatie vanuit het ministerie

Copyright © SWV ApeldoornRealisatie: WelldotcomSitemapDisclaimerVoorwaardenPrivacyverklaring