Lezing ‘De leerkracht en de school’

Peter Teitler
Lezing ‘De leerkracht en de school’

De leerkracht en de school
Het pedagogisch en didactisch klimaat in de klas verbeteren en werken aan een veilige en plezierige werk- en leeromgeving. Belangrijke onderwerpen, maar hoe doe je dat?
Bij Lessen in orde krijg je bouwstenen aangereikt om het pedagogisch en didactisch klimaat in de klas (nog meer) te verbeteren. Je krijgt middelen aangereikt, waarmee je (nog beter) met (probleem)gedrag om kunt gaan, zodat je gewoon lekker kunt werken. Hierbij wordt aandacht besteed aan het creëren van een prettige leeromgeving. Immers: zowel leerkrachten als leerlingen werken en leren het best in een veilige en plezierige omgeving.

Over Peter Teitler
Sinds 1975 werkt Peter Teitler in het onderwijs. En elke ochtend staat hij nog steeds met veel plezier voor de klas. Hij werkt in het Voortgezet Onderwijs als leraar Aardrijkskunde en Geschiedenis en - na zijn opleiding tot Leerlingbegeleider - ook als Counselor.
Aan de Hogeschool van Amsterdam is hij lerarenopleider geweest en tegenwoordig is hij als docent - met als specialisme het omgaan met gedragsproblemen - ook verbonden aan het Seminarium voor Orthopedagogiek van de Hogeschool Utrecht.
Van zijn eerste boek `Leren in Veiligheid` zijn inmiddels 10.000 exemplaren verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.lesseninorde.nl

Tijdsduur:
15.00 - 17.00 uur
Aanvangsdatum:
5 september 2018
Prijs:
Kosteloos
Maximaal aantal personen:
200
Locatie
Veluws College Mheenpark, Zilverschoon 43, 7322 GG te Apeldoorn
Terug naar het overzicht